Uitvaartzorg Leerdam

Bel ons en we helpen u meteen.

Uitvaartzorg Leerdam vindt u bij Uitvaartzorg Bommelerwaard

Uitvaartzorg Bommelerwaard is uw uitvaartzorg in Leerdam. Onze uitvaartverzorgers denken met u mee en nemen uw zorgen uit handen. Wij begrijpen dat uw hoofd er niet naar staat om een uitvaart te regelen, na het overlijden van uw dierbare. Dit is een ingrijpende gebeurtenis. Daarom willen wij u hier graag bij helpen. Met meer dan 25 jaar ervaring weten wij hoe wij u het beste bij kunnen staan.

Uitvaartzorg Bommelerwaard is een kleinschalige onderneming dat uitvaarten organiseert in de regio Gorinchem. Wij hebben vestigingen in Gorinchem, Rotterdam, Woudrichem en Arkel. Voor een sfeerimpressie van onze locatie kunt u alvast kijken naar de foto’s. Natuurlijk bent u ook altijd van harte welkom om langs te komen in ons uitvaartcentrum. Voor het organiseren van een uitvaart zijn vele mogelijkheden. Om aan al uw wensen te kunnen voldoen, bieden wij u meerdere opties. Deze zullen wij rustig met u doornemen.

Persoonlijke aandacht is belangrijk bij Uitvaartzorg Bommelerwaard

Als eerste is het natuurlijk belangrijk om te bepalen of u een begrafenis of een crematie wilt organiseren. Daarnaast kunt u een locatie kiezen die voldoet aan uw wensen. Belangrijk is dat de locatie de juiste sfeer heeft. Natuurlijk bent u welkom in ons uitvaartcentrum, maar u kunt ook kiezen voor een externe locatie. Onze medewerkers zijn bekend in de regio en hebben ervaring met verschillende locaties. Zij kunnen u hierin adviseren.

Uitvaartzorg Bommelerwaard kan alles voor u regelen. Zo hebben wij een ervaren verzorgingsteam. Zij kunnen uw dierbare voor de laatste keer verzorgen. Dit mag u natuurlijk ook zelf doen of samen met onze medewerkers. Daarnaast beschikken wij over ons eigen rouwvervoer. Tegenwoordig is het ook mogelijk om de uitvaart live te streamen. Zo kan iedereen aanwezig zijn, ook wanneer dit fysiek niet mogelijk is. Voor vragen of meer informatie mag u altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u verder.

Uw laatste wens in vertrouwde handen!
Maak kennis
Op dit moment hulp nodig?

Wij staan 24/7 voor u klaar

Wilt u geheel vrijblijvend kennis maken met ons uitvaartteam voor algemene vragen of adviezen? Bel ons voor een afspraak of stuur dit contactformulier.

 

Ik ben Thea Verhoef en sinds 2000 werkzaam voor Uitvaartzorg De Groot. Bij het melden van een overlijden is de kans groot dat u mij als eerste aan de telefoon krijgt. Natuurlijk behandel ik de melding van het overlijden met grote zorg. Daarnaast ben ik als administratief medewerker verantwoordelijk voor de juiste behandeling van de gehele administratie. U kunt bij mij terecht voor algemene vragen en natuurlijk ook voor vragen betrekking hebbende op de kosten van een uitvaart en voor het sturen van informatie zoals bijvoorbeeld een wilsbeschikking. Ik ben dagelijks te bereiken op ons kantoor aan de Arkelstraat 128 te Gorinchem. Mijn werkdagen zijn: maandag, dinsdag en donderdag van 9.00 tot 16.30 uur, woensdag en vrijdag van 9.00 tot 12.30 uur.

Wij nemen binnen 24 uur contact met u op