Uitvaartzorg Leerdam

Bel ons en we helpen u meteen.

Uitvaartzorg Leerdam vindt u bij Uitvaartzorg Bommelerwaard

Uitvaartzorg Bommelerwaard is uw uitvaartzorg in Leerdam. Onze uitvaartverzorgers denken met u mee en nemen uw zorgen uit handen. Wij begrijpen dat uw hoofd er niet naar staat om een uitvaart te regelen, na het overlijden van uw dierbare. Dit is een ingrijpende gebeurtenis. Daarom willen wij u hier graag bij helpen. Met meer dan 25 jaar ervaring weten wij hoe wij u het beste bij kunnen staan.

Uitvaartzorg Bommelerwaard is een kleinschalige onderneming dat uitvaarten organiseert in de regio Gorinchem. Wij hebben vestigingen in Gorinchem, Rotterdam, Woudrichem en Arkel. Voor een sfeerimpressie van onze locatie kunt u alvast kijken naar de foto’s. Natuurlijk bent u ook altijd van harte welkom om langs te komen in ons uitvaartcentrum. Voor het organiseren van een uitvaart zijn vele mogelijkheden. Om aan al uw wensen te kunnen voldoen, bieden wij u meerdere opties. Deze zullen wij rustig met u doornemen.

Persoonlijke aandacht is belangrijk bij Uitvaartzorg Bommelerwaard

Als eerste is het natuurlijk belangrijk om te bepalen of u een begrafenis of een crematie wilt organiseren. Daarnaast kunt u een locatie kiezen die voldoet aan uw wensen. Belangrijk is dat de locatie de juiste sfeer heeft. Natuurlijk bent u welkom in ons uitvaartcentrum, maar u kunt ook kiezen voor een externe locatie. Onze medewerkers zijn bekend in de regio en hebben ervaring met verschillende locaties. Zij kunnen u hierin adviseren.

Uitvaartzorg Bommelerwaard kan alles voor u regelen. Zo hebben wij een ervaren verzorgingsteam. Zij kunnen uw dierbare voor de laatste keer verzorgen. Dit mag u natuurlijk ook zelf doen of samen met onze medewerkers. Daarnaast beschikken wij over ons eigen rouwvervoer. Tegenwoordig is het ook mogelijk om de uitvaart live te streamen. Zo kan iedereen aanwezig zijn, ook wanneer dit fysiek niet mogelijk is. Voor vragen of meer informatie mag u altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u verder.

Extra diensten

Uitvaartkisten

Breed scala aan uitvaartkisten beschikbaar. Bekijk en vergelijk verschillende opties om aan uw behoeften en budget te voldoen. Vertrouw op ons in deze moeilijke tijd.

Rouwvervoer

Onze dienst 'Keuze van uitvaartvervoer' stelt u in staat om het perfecte vervoermiddel te kiezen voor de ceremonie, met comfort en waardigheid tijdens dit belangrijke moment.

Muziek op de uitvaart

Wij zullen u helpen bij het kiezen van muzikale begeleiding die uw individualiteit en de gevoelens die uw unieke gebeurtenis begeleiden, weerspiegelt.

Rouwkaart

Een kaart is een uiting van uw medeleven en steun in de moeilijkste momenten. Wij creëren deze speciale kaarten om u te helpen samen met uw familie en dierbaren verdriet te delen.

Rouwboeket

Wij creëren verfijnde bloemstukken om uw diepe verdriet en blijvende herinnering aan uw geliefde uit te drukken. U kunt uw gevoelens en warme woorden van steun aan de familie uiten in dit belangrijke moment.

Videopresentatie

Een videoherdenkingspresentatie is een manier om herinneringen voor altijd te bewaren. We creëren videocollages die u zullen helpen de herinnering te behouden.

Ons werkgebied

Uw laatste wens in vertrouwde handen!
Maak kennis
Op dit moment hulp nodig?

Wij staan 24/7 voor u klaar

Wilt u geheel vrijblijvend kennis maken met ons uitvaartteam voor algemene vragen of adviezen? Bel ons voor een afspraak of stuur dit contactformulier.

Wij hechten waarde aan uw privacy

We gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde advertenties of inhoud weer te geven en ons verkeer te analyseren. Door op "Alles accepteren" te klikken, stemt u in met ons gebruik van cookies. Klik ook op de knop Meer om meer gedetailleerde informatie, gebruiksvoorwaarden en privacybeleid te bekijken.

 

Ik ben Thea Verhoef en sinds 2000 werkzaam voor Uitvaartzorg De Groot. Bij het melden van een overlijden is de kans groot dat u mij als eerste aan de telefoon krijgt. Natuurlijk behandel ik de melding van het overlijden met grote zorg. Daarnaast ben ik als administratief medewerker verantwoordelijk voor de juiste behandeling van de gehele administratie. U kunt bij mij terecht voor algemene vragen en natuurlijk ook voor vragen betrekking hebbende op de kosten van een uitvaart en voor het sturen van informatie zoals bijvoorbeeld een wilsbeschikking. Ik ben dagelijks te bereiken op ons kantoor aan de Arkelstraat 128 te Gorinchem. Mijn werkdagen zijn: maandag, dinsdag en donderdag van 9.00 tot 16.30 uur, woensdag en vrijdag van 9.00 tot 12.30 uur.

Wij nemen binnen 24 uur contact met u op

Wilt u weten wat de mogelijkheden en kosten zijn voor uw uitvaartwensen? Vul dan uw gegevens in en wij nemen binnen 12 uur contact met u op.