Crematie Nieuwendijk

Bel ons en we helpen u meteen.

Crematie Nieuwendijk laten verzorgen door Uitvaartzorg Bommelewaard

Bij het regelen van een crematie in Nieuwendijk is veel mogelijk. Dit kunnen lastige keuzes zijn. Op het moment dat een dierbare overlijdt staat de wereld even stil. Wij begrijpen dat uw hoofd er even niet naar staat om al deze beslissingen te nemen. In dat geval staan wij voor u klaar om u volledig te ontzorgen. Wij kunnen u helpen om de uitvaart zo te organiseren als u het voor ogen heeft. Van een kleine plechtigheid tot een uitgebreid afscheid met een high-tea, alle opties zijn open.

U heeft de mogelijkheid om te kiezen uit vele verschillende locaties. Natuurlijk bent u op zoek naar een locatie die bij u past en waar een passende sfeer heerst. Wij kunnen u helpen met zoeken naar een locatie die aan uw wensen voldoet. Als u kiest voor een stille crematie in Nieuwendijk heeft u de mogelijkheid om zelf een locatie uit te kiezen.

Zelf de sfeer bepalen tijdens het laatste afscheid

Bij een stille crematie in Nieuwendijk wordt er afscheid genomen op een andere locatie. Hierdoor kunt u zelf de sfeer bepalen. Het crematorium wordt alleen gebruikt voor de crematie van het lichaam. Het heeft een aantal voordelen. Zo is het vaak goedkoper en zijn er meer mogelijkheden qua planning. Onze vestigingen zijn zo ingericht dat u op een vredige plek het laatste afscheid kunt organiseren. Ze beschikken ook over alle faciliteiten die u nodig heeft.

Er is een aula aanwezig en ook beschikken we over een ruimte waar na afloop rustig een drankje en een hapje genuttigd kan worden. Onze uitvaartbegeleiders zullen alle mogelijkheden met uw bespreken. Voor een sfeerimpressie kunt u de foto’s bekijken. Ons kantoor is gevestigd in Gorinchem, maar we hebben verschillende vestigingen in Zuid-Holland en Nood-Brabant. Als u vragen heeft of u wilt meer weten of onze mogelijkheden, neem dan vooral contact met ons op.

Uw laatste wens in vertrouwde handen!
Maak kennis
Op dit moment hulp nodig?

Wij staan 24/7 voor u klaar

Wilt u geheel vrijblijvend kennis maken met ons uitvaartteam voor algemene vragen of adviezen? Bel ons voor een afspraak of stuur dit contactformulier.

 

Ik ben Thea Verhoef en sinds 2000 werkzaam voor Uitvaartzorg De Groot. Bij het melden van een overlijden is de kans groot dat u mij als eerste aan de telefoon krijgt. Natuurlijk behandel ik de melding van het overlijden met grote zorg. Daarnaast ben ik als administratief medewerker verantwoordelijk voor de juiste behandeling van de gehele administratie. U kunt bij mij terecht voor algemene vragen en natuurlijk ook voor vragen betrekking hebbende op de kosten van een uitvaart en voor het sturen van informatie zoals bijvoorbeeld een wilsbeschikking. Ik ben dagelijks te bereiken op ons kantoor aan de Arkelstraat 128 te Gorinchem. Mijn werkdagen zijn: maandag, dinsdag en donderdag van 9.00 tot 16.30 uur, woensdag en vrijdag van 9.00 tot 12.30 uur.

Wij nemen binnen 24 uur contact met u op