Overlijden melden Kerkwijk

Bel ons en we helpen u meteen.

Overlijden melden Kerkwijk bij Uitvaartzorg Bommelerwaard

Is uw dierbare recentelijk overleden, en bent u op zoek naar een ervaren uitvaartondernemer die de uitvaart verzorgd? Neem dan zo spoedig mogelijk contact op met de uitvaartbegeleiders van Uitvaartzorg Bommelerwaard. Wij van Uitvaartzorg Bommelerwaard beschikken over onze eigen verzorgingsteam en rouwvervoer. U kunt op elk moment, dag of nacht, ons op bellen om ons team langs te laten komen. Wij gaan dan het overlijden officieel melden, en de verzorging van het lichaam regelen. Hier kunt u bij helpen, als u dit wenst. Verder gaan wij alvast met u en de nabestaanden in een gesprek om de wensen voor het afscheid te bespreken. Het is wel belangrijk dat u weet dat dit allemaal niet meteen geregeld hoeft te worden. Wij weten hoe moeilijk de periode van het overlijden van uw dierbare is, en staan u graag bij. Meer over het overlijden melden in Kerkwijk leest u hieronder.

Neem contact op met Uitvaartzorg Bommelerwaard voor het overlijden melden in Kerkwijk

Er is veel mogelijk wanneer u een uitvaart laat verzorgen door Uitvaartzorg Bommelerwaard. Wellicht weet u al of er een begrafenis of een crematie verzorgd moet worden. Dan kunt u voor de begrafenis gaan kiezen uit de begraafplaats, en wat voor decoratie erbij komt kijken. Voor een crematie kunt u kiezen tussen onze eigen uitvaartlocatie of een stille crematie. Bij een stille crematie zal de crematie zelf bij ons uitvaartcentrum plaatsvinden, maar wordt het afscheid zelf verzorgd op een locatie naar keuze. Dit biedt veel flexibiliteit, en maakt de uitvaart nóg persoonlijker. Zo kunt u een uitvaart kiezen waar uw dierbare fijne herinneringen heeft gehad. Wij zullen luisteren naar uw wensen, en mogelijkheden aanbieden die in de omgeving aanwezig zijn. Als u het overlijden moet melden of nog vragen heeft, neem dan contact met ons op via de contact pagina. Wellicht heeft u interesse in onze Facebook pagina.

Extra diensten

Uitvaartkisten

Breed scala aan uitvaartkisten beschikbaar. Bekijk en vergelijk verschillende opties om aan uw behoeften en budget te voldoen. Vertrouw op ons in deze moeilijke tijd.

Rouwvervoer

Onze dienst 'Keuze van uitvaartvervoer' stelt u in staat om het perfecte vervoermiddel te kiezen voor de ceremonie, met comfort en waardigheid tijdens dit belangrijke moment.

Muziek op de uitvaart

Wij zullen u helpen bij het kiezen van muzikale begeleiding die uw individualiteit en de gevoelens die uw unieke gebeurtenis begeleiden, weerspiegelt.

Rouwkaart

Een kaart is een uiting van uw medeleven en steun in de moeilijkste momenten. Wij creëren deze speciale kaarten om u te helpen samen met uw familie en dierbaren verdriet te delen.

Rouwboeket

Wij creëren verfijnde bloemstukken om uw diepe verdriet en blijvende herinnering aan uw geliefde uit te drukken. U kunt uw gevoelens en warme woorden van steun aan de familie uiten in dit belangrijke moment.

Videopresentatie

Een videoherdenkingspresentatie is een manier om herinneringen voor altijd te bewaren. We creëren videocollages die u zullen helpen de herinnering te behouden.

Ons werkgebied

Uw laatste wens in vertrouwde handen!
Maak kennis
Op dit moment hulp nodig?

Wij staan 24/7 voor u klaar

Wilt u geheel vrijblijvend kennis maken met ons uitvaartteam voor algemene vragen of adviezen? Bel ons voor een afspraak of stuur dit contactformulier.

Wij hechten waarde aan uw privacy

We gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde advertenties of inhoud weer te geven en ons verkeer te analyseren. Door op "Alles accepteren" te klikken, stemt u in met ons gebruik van cookies. Klik ook op de knop Meer om meer gedetailleerde informatie, gebruiksvoorwaarden en privacybeleid te bekijken.

 

Ik ben Thea Verhoef en sinds 2000 werkzaam voor Uitvaartzorg De Groot. Bij het melden van een overlijden is de kans groot dat u mij als eerste aan de telefoon krijgt. Natuurlijk behandel ik de melding van het overlijden met grote zorg. Daarnaast ben ik als administratief medewerker verantwoordelijk voor de juiste behandeling van de gehele administratie. U kunt bij mij terecht voor algemene vragen en natuurlijk ook voor vragen betrekking hebbende op de kosten van een uitvaart en voor het sturen van informatie zoals bijvoorbeeld een wilsbeschikking. Ik ben dagelijks te bereiken op ons kantoor aan de Arkelstraat 128 te Gorinchem. Mijn werkdagen zijn: maandag, dinsdag en donderdag van 9.00 tot 16.30 uur, woensdag en vrijdag van 9.00 tot 12.30 uur.

Wij nemen binnen 24 uur contact met u op

Wilt u weten wat de mogelijkheden en kosten zijn voor uw uitvaartwensen? Vul dan uw gegevens in en wij nemen binnen 12 uur contact met u op.