Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

0418 513 047

 Wij scoren een 9 op basis van 64 recensies

Overlijden melden

Nu direct hulp nodig?
Bel ons en we helpen u meteen.

0418 513 047  
  • Persoonlijk & Betrokken
  • Volledige ontzorging
  • Advies over kosten & verzekering
  • Meer dan 25 jaar ervaring

Overlijden melden Kerkwijk

Overlijden melden Kerkwijk bij Uitvaartzorg Bommelerwaard

Overlijden melden KerkwijkIs uw dierbare recentelijk overleden, en bent u op zoek naar een ervaren uitvaartondernemer die de uitvaart verzorgd? Neem dan zo spoedig mogelijk contact op met de uitvaartbegeleiders van Uitvaartzorg Bommelerwaard. Wij van Uitvaartzorg Bommelerwaard beschikken over onze eigen verzorgingsteam en rouwvervoer. U kunt op elk moment, dag of nacht, ons op bellen om ons team langs te laten komen. Wij gaan dan het overlijden officieel melden, en de verzorging van het lichaam regelen. Hier kunt u bij helpen, als u dit wenst. Verder gaan wij alvast met u en de nabestaanden in een gesprek om de wensen voor het afscheid te bespreken. Het is wel belangrijk dat u weet dat dit allemaal niet meteen geregeld hoeft te worden. Wij weten hoe moeilijk de periode van het overlijden van uw dierbare is, en staan u graag bij. Meer over het overlijden melden in Kerkwijk leest u hieronder.

Neem contact op met Uitvaartzorg Bommelerwaard voor het overlijden melden in Kerkwijk

Er is veel mogelijk wanneer u een uitvaart laat verzorgen door Uitvaartzorg Bommelerwaard. Wellicht weet u al of er een begrafenis of een crematie verzorgd moet worden. Dan kunt u voor de begrafenis gaan kiezen uit de begraafplaats, en wat voor decoratie erbij komt kijken. Voor een crematie kunt u kiezen tussen onze eigen uitvaartlocatie of een stille crematie. Bij een stille crematie zal de crematie zelf bij ons uitvaartcentrum plaatsvinden, maar wordt het afscheid zelf verzorgd op een locatie naar keuze. Dit biedt veel flexibiliteit, en maakt de uitvaart nóg persoonlijker. Zo kunt u een uitvaart kiezen waar uw dierbare fijne herinneringen heeft gehad. Wij zullen luisteren naar uw wensen, en mogelijkheden aanbieden die in de omgeving aanwezig zijn. Als u het overlijden moet melden of nog vragen heeft, neem dan contact met ons op via de contact pagina. Wellicht heeft u interesse in onze Facebook pagina.