Uitvaartlocatie Nederhemert

Bel ons en we helpen u meteen.

Uitvaartlocatie Nederhemert van Uitvaartzorg Bommelerwaard

Bent u op zoek naar een prachtige uitvaartlocatie in de omgeving van Nederhemert, voor het afscheid van uw geliefde? Dan helpen wij van Uitvaartzorg Bommelerwaard u hier enorm graag bij verder. Wij zijn namelijk een ervaren uitvaartzorg, en wij weten veel van de uitvaartlocaties die in onze regio beschikbaar zijn. Zo hebben wij ook onze eigen uitvaartcentrum waar u het afscheid van uw dierbare kunt laten verzorgen. Ons uitvaartcentrum vindt u in het plaatsje Zaltbommel. Wanneer u ons voor het eerst contacteert voor het laten verzorgen van een uitvaart, dan zal een van onze uitvaartleiders uw vaste aanspreekpunt worden. Hij of zij helpt u verder met het verzorgen van de uitvaart en het afscheid nemen van uw dierbare. Zowel voor, tijdens als na de uitvaart staan wij 24 uur per dag voor u klaar. Wilt u meer weten over onze uitvaartlocaties, lees dan verder.

Een prachtige uitvaartlocatie in Nederhemert of omgeving, Uitvaartzorg Bommelerwaard helpt u graag verder

Het is altijd mogelijk om een prachtige uitvaart te laten verzorgen in ons eigen uitvaartcentrum. Ook is het de mogelijkheid om de begrafenis of crematie van uw geliefde op een andere locatie te laten verzorgen. Een locatie die persoonlijker is, en een mooie toegevoegde waarde heeft bij het afscheid. Dit kan bijvoorbeeld een plek zijn waar uw dierbare altijd graag kwam. Wij luisteren graag naar uw wensen en gaan aan de hand van uw wensen de mogelijkheden bekijken. Het is immers onze prioriteit om een uitvaart te verzorgen zoals de overledene en de nabestaanden die voor ogen hadden. Een waardig afscheid, waar u later met een fijn gevoel aan terug kunt denken. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van locaties en meer bij de uitvaart, kijk dan eens op deze pagina. Heeft u vragen voor ons, dan horen wij die graag. Bekijk eens onze contact of Facebook pagina.

Uw laatste wens in vertrouwde handen!
Maak kennis
Op dit moment hulp nodig?

Wij staan 24/7 voor u klaar

Wilt u geheel vrijblijvend kennis maken met ons uitvaartteam voor algemene vragen of adviezen? Bel ons voor een afspraak of stuur dit contactformulier.

 

Ik ben Thea Verhoef en sinds 2000 werkzaam voor Uitvaartzorg De Groot. Bij het melden van een overlijden is de kans groot dat u mij als eerste aan de telefoon krijgt. Natuurlijk behandel ik de melding van het overlijden met grote zorg. Daarnaast ben ik als administratief medewerker verantwoordelijk voor de juiste behandeling van de gehele administratie. U kunt bij mij terecht voor algemene vragen en natuurlijk ook voor vragen betrekking hebbende op de kosten van een uitvaart en voor het sturen van informatie zoals bijvoorbeeld een wilsbeschikking. Ik ben dagelijks te bereiken op ons kantoor aan de Arkelstraat 128 te Gorinchem. Mijn werkdagen zijn: maandag, dinsdag en donderdag van 9.00 tot 16.30 uur, woensdag en vrijdag van 9.00 tot 12.30 uur.

Wij nemen binnen 24 uur contact met u op