Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

0418 513 047

Overlijden melden

Nu direct hulp nodig?
Bel ons en we helpen u meteen.

0418 513 047  
  • Persoonlijk & Betrokken
  • Volledige ontzorging
  • Advies over kosten & verzekering
  • Meer dan 25 jaar ervaring

Uitvaartlocatie Nederhemert

Uitvaartlocatie Nederhemert van Uitvaartzorg Bommelerwaard

Uitvaartlocatie NederhemertBent u op zoek naar een prachtige uitvaartlocatie in de omgeving van Nederhemert, voor het afscheid van uw geliefde? Dan helpen wij van Uitvaartzorg Bommelerwaard u hier enorm graag bij verder. Wij zijn namelijk een ervaren uitvaartzorg, en wij weten veel van de uitvaartlocaties die in onze regio beschikbaar zijn. Zo hebben wij ook onze eigen uitvaartcentrum waar u het afscheid van uw dierbare kunt laten verzorgen. Ons uitvaartcentrum vindt u in het plaatsje Zaltbommel. Wanneer u ons voor het eerst contacteert voor het laten verzorgen van een uitvaart, dan zal een van onze uitvaartleiders uw vaste aanspreekpunt worden. Hij of zij helpt u verder met het verzorgen van de uitvaart en het afscheid nemen van uw dierbare. Zowel voor, tijdens als na de uitvaart staan wij 24 uur per dag voor u klaar. Wilt u meer weten over onze uitvaartlocaties, lees dan verder.

Een prachtige uitvaartlocatie in Nederhemert of omgeving, Uitvaartzorg Bommelerwaard helpt u graag verder

Het is altijd mogelijk om een prachtige uitvaart te laten verzorgen in ons eigen uitvaartcentrum. Ook is het de mogelijkheid om de begrafenis of crematie van uw geliefde op een andere locatie te laten verzorgen. Een locatie die persoonlijker is, en een mooie toegevoegde waarde heeft bij het afscheid. Dit kan bijvoorbeeld een plek zijn waar uw dierbare altijd graag kwam. Wij luisteren graag naar uw wensen en gaan aan de hand van uw wensen de mogelijkheden bekijken. Het is immers onze prioriteit om een uitvaart te verzorgen zoals de overledene en de nabestaanden die voor ogen hadden. Een waardig afscheid, waar u later met een fijn gevoel aan terug kunt denken. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van locaties en meer bij de uitvaart, kijk dan eens op deze pagina. Heeft u vragen voor ons, dan horen wij die graag. Bekijk eens onze contact of Facebook pagina.

.