Begrafenis Brakel

Bel ons en we helpen u meteen.

Begrafenis Brakel organiseren met Uitvaartzorg Bommelerwaard

Een begrafenis in Brakel kunt u laten verzorgen door Uitvaartzorg Bommelerwaard. Na het overlijden van een dierbare belandt u in een moeilijke en emotionele periode. Op dit moment is het lastig om beslissingen te nemen. Uw hoofd staat er waarschijnlijk helemaal niet naar. De uitvaartverzorgers van Uitvaartzorg Bommelerwaard willen u bijstaan in deze moeilijke periode. Voor ons is het belangrijkste dat u waardig afscheid kan nemen volgens uw wensen of die van uw dierbare.

Uitvaartzorg Bommelerwaard biedt u vele mogelijkheden om de begrafenis in Brakel in te vullen. Soms kan dit best wel veel zijn. Daarom gaan onze medewerkers graag rustig met u zitten om uw wensen te bespreken. Dan kunnen wij u daarna vertellen welke opties daar goed bij passen. Natuurlijk beslist u nog altijd zelf hoe u de begrafenis in Brakel wilt invullen. Wij verzorgen uitvaarten in de gehele Bommelerwaard en de gemeente Maasdriel. Ons uitvaartcentrum is gevestigd in Zaltbommel, kijk hier alvast voor een sfeerimpressie.

Maak gebruik van ons huiselijk ingerichte uitvaartcentrum

Uitvaartzorg Bommelerwaard biedt u verschillende opties om een begrafenis te organiseren in Brakel. Zo kunt u gebruik maken van ons uitvaartcentrum. Hier bevindt zich een aula waar u de uitvaartdienst zou kunnen houden. Ook is er een rouwkamer en is er een familiekamer. De dagen voorafgaand aan de uitvaart kunt u gebruik maken van de rouwkamer. Wanneer u gebruik wilt maken van onze familiekamer, krijgt u een sleutel zodat u op elk gewenst tijdstip hier naartoe kunt gaan.

Uitvaartzorg Bommelerwaard werkt met een eigen verzorgingsteam. Ons verzorgingsteam kan u helpen bij het verzorgen van uw dierbare. Dit kunnen zij volledig voor u overnemen, maar dit kunnen zijn natuurlijk ook samen met u doen. U kunt er zelf voor kiezen of u wilt dat dit bij u thuis plaats vindt of in ons uitvaartcentrum. Als u meer wilt weten over onze mogelijkheden, kunt u contact met ons opnemen. Wij staan voor u klaar!

Uw laatste wens in vertrouwde handen!
Maak kennis
Op dit moment hulp nodig?

Wij staan 24/7 voor u klaar

Wilt u geheel vrijblijvend kennis maken met ons uitvaartteam voor algemene vragen of adviezen? Bel ons voor een afspraak of stuur dit contactformulier.

 

Ik ben Thea Verhoef en sinds 2000 werkzaam voor Uitvaartzorg De Groot. Bij het melden van een overlijden is de kans groot dat u mij als eerste aan de telefoon krijgt. Natuurlijk behandel ik de melding van het overlijden met grote zorg. Daarnaast ben ik als administratief medewerker verantwoordelijk voor de juiste behandeling van de gehele administratie. U kunt bij mij terecht voor algemene vragen en natuurlijk ook voor vragen betrekking hebbende op de kosten van een uitvaart en voor het sturen van informatie zoals bijvoorbeeld een wilsbeschikking. Ik ben dagelijks te bereiken op ons kantoor aan de Arkelstraat 128 te Gorinchem. Mijn werkdagen zijn: maandag, dinsdag en donderdag van 9.00 tot 16.30 uur, woensdag en vrijdag van 9.00 tot 12.30 uur.

Wij nemen binnen 24 uur contact met u op